Η ώρα του μεγάλου τελικού στο X Factor έφτασε

Με ένα Live Show – υπερθέαμα έρχεται το X Factor και ο τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που με την ψήφο του απόψε το βράδυ θα κρίνει τον μεγάλο νικητή. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τη σκηνική παρουσία και τις ερμηνείες τους, πείθοντας το τηλεοπτικό κοινό πως έχουν το X Factor, θα δώσουν την πιο κρίσιμη μάχη για τη νίκη.

Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στους 3 κορυφαίους!

Οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας ετοιμάζονται να δώσουν το 100% σε ερμηνείες που θα μας χαρίσουν ένα συναρπαστικό Live και θα κρίνουν τον νικητή του X Factor!

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους είναι οι μέντορες που θα δουν τους παίκτες τους να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους σε αυτό το Live δίνουν αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό τον λόγο του τελικού κριτή.

Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που μέσα από το app του OPEN TV θα ψηφίσουν εντελώς δωρεάν τον διαγωνιζόμενο που θέλουν να δουν να στέφεται νικητής του
X Factor.

Ο μεγάλος τελικός φέρνει μια σειρά από εκπλήξεις και ανατρεπτικές συναντήσεις. Η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που θα απογειώσει τη συναρπαστική βραδιά.

Αγαπημένοι παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από τα live επιστρέφουν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής μας ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη!