«Πέρασα άσχημα ως αρχισυντάκτρια στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ίνα Ταράντου και αναφέρθηκε στο αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στην εμπειρία της ως αρχισυντάκτρια στο «Πρωϊνό». «Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά είναι ακόμα πολυ νωρίς. Είναι άδικο να πει κάποιος κάτι, γιατί δεν έχει δοθεί ακόμα χρόνος να δείξει τι είναι» είπε η παρουσιάστρια του OPEN.

«Έχω βρεθεί χωρίς δουλειά και χρήματα, έπαιρνα τηλέφωνα αλλά δεν βρήκα στην τηλεόραση. Ήταν σ’ έναν εκδοτικό οίκο. Αναζητούσα δουλειά και ανέλαβα την αρχισυνταξία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δεν ήμουν καθόλου καλή, το παραδέχομαι. Πέρασα άσχημα, γιατί δεν μπόρεσα ν’ ανταποκριθώ σε αυτό τον ρόλο και τα παιδιά με εμπιστεύτηκαν. Έφυγα πριν τελειώσει η σεζόν. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου που βλέπω ό,τι και εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τ’ ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι».

Η Ίνα Ταράντου παρουσιάζει φέτος την εκπομπή «Εμείς» και τα απογεύματά μας γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες. Με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το ραντεβού στις 16:15 ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής του OPEN, μ’ ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του.