Θάνος Καλλίρης: «Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό»

Μια απίστευτη ιστορία από το παρελθόν, ανάμεσα στον ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη, αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στη Ζάκυνθο πριν από περίπου 25 χρόνια, όταν έσωσε την διάσημη παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» από πνιγμό στη θάλασσα.

Όπως είπε:

«Καλοκαίρι 1995 ή 1996, είχαμε πάει στη Ζάκυνθο, εγώ, η Αγγελική Νικολούλη και κάποιοι άλλοι. Ήμασταν σε ένα πολύ ωραίο και μεγάλο σκάφος, που το είχαν νοικιάσει μόνο για εμάς. Είχαμε πάει στο Ναυάγιο, αλλά λόγω του καιρού και του μεγάλου μεγέθους του σκάφους, δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε. Οπότε το σκάφος έμεινε λίγο πιο μακριά και είπαμε να κολυμπήσουμε μέχρι το Ναυάγιο για να το δούμε. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως ήταν δύσκολο το κολύμπι, έπρεπε να έχεις αρκετή δύναμη. Βουτήξαμε όσοι ήμασταν εκεί και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική. Την είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις της, δεν θυμάμαι κάποια λεπτομέρεια τώρα, αν είχε πάθει κράμπα ή κάτι τέτοιο. Σε μια απόσταση 100 μέτρων του καραβιού με τη στεριά, εμείς ήμασταν στη μέση. Είμαι αρκετά καλός κολυμβητής και έτρεξα να την βοηθήσω. Κυριολεκτικά την έσωσα. Δεν την έβγαλα στη στεριά, την πήγα πίσω στο καράβι. Δεν χρειάστηκε να της δώσω το φιλί της ζωής, η παρέμβασή μου ήταν καίρια και άμεση».