«Έκρηξη» από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – «Ρε τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που ζούμε»

Μικρή απόδραση από την Αθήνα θέλησε να κάνει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και μάλλον το μετάνιωσε! Ειδικότερα, η γοητευτική Θεοδοσία από τις «Άγριες Μέλισσες» επέλεξε να ταξιδέψει με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά για την Αστυπάλαια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού. Ή σχεδόν!

Μέσα από τα social media, τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε όμως κάποιες ώρες αργότερα να εκφράσει την έντονη δυσαρέστηση και απογοήτευση για όσους δεν ακολουθούν τα μέτρα αυτά και τα αγνοούν επιδεικτικά. Συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων του πλοίου.

«Εχθές πήρα το Blue Star Chios από Πειραιά για Αστυπάλαια στις 13:00 μμ, καθυστερήσαμε φυσικά μια ώρα και πέντε λεπτά να ξεκινήσουμε γιατί η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε στο Φάληρο. Για να μην τους αδικώ φτάσαμε στην ώρα μας, γκάζωσε ο κάπταιν μας για να μην παραπονεθούμε. Κάθε τρεις και λίγο μας λέγανε να τηρούμε την απόσταση του ενάμισι μέτρου μεταξύ μας, πράγμα φυσικά αδύνατο αφού δεν υπήρχε χώρος» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» στο προφίλ της.

«Η πληρότητα του πλοίου έφτανε στο 150%, υπήρχαν άνθρωποι που δεν έβρισκαν καρέκλα να καθίσουν και καθόντουσαν στο πάτωμα. Το αντισηπτικό έξω από τις τουαλέτες και το σαπούνι μέσα στις τουαλέτες ήταν άδειο μετά την μέση της διαδρομής. Στα everest του πλοίου φυσικά οι υπάλληλοι φορούσαν την μάσκα στο πηγούνι (σαν να φοράς κράνος στο χέρι). Αλλά αυτοί ήταν καλυμμένοι, μας λέγανε διαρκώς από τα μεγάφωνα να είμαστε υπεύθυνοι για να μείνουμε ασφαλείς».

«Και όλα αυτά επειδή η υπεύθυνη κυβέρνησή μας άνοιξε τα σύνορα σε όλο τον κόσμο, αντί να τα κρατήσει κλειστά και να επιδοτήσει τους Έλληνες πολίτες να ξεχυθούν αυτοί για αλλαγή στα νησιά της χώρας τους, τα οποία δεν μπορούν να επισκεφθούν διότι δεν έχουν τα λεφτά να το κάνουν»συμπλήρωσε εμφανώς προβληματισμένη η ηθοποιός.

Τέλος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναρωτήθηκε στη δημοσίευση της με νόημα: «Ρε τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που ζούμε;» .