Έμεινε με το στόμα ανοικτό ο Νικός Μουστινάς

Ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στη στήλη με τα προσωπικά μηνύματα των τηλεθεατών. Ένας τηλεθεατής θέλησε να μοιραστεί με τον παρουσιαστή την προσωπική του ιστορία, όμως από την αρχή του τηλεφωνήματος φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ο φίλος της εκπομπής, που έδωσε το όνομα Κώστας, εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι η σύζυγός του είναι έγκυος και λόγω της εγκυμοσύνης τρώει συνέχεια. Μαζί της όμως τρώει και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να έχει πάρει βάρος. Το δίλημμα του τηλεθεατή ήταν εάν θα πρέπει ή όχι να ακολουθήσει τη συμβουλή της συζύγου του και να ξεκινήσει ένα πιο προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Μάλιστα, στο τηλεφώνημα μπήκε και η ίδια η σύζυγος, κατηγορώντας τον παρουσιαστή ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα.

«Είναι ο Δημήτρης ο Μακαλιάς;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς, όταν κατάλαβε τη φάρσα που του έκανε ο ηθοποιός μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη. «Σε ποια εγκυμοσύνη μου έχεις στείλει μήνυμα; Γιατί είσαι και συνέχεια έγκυος» απάντησε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής.