Η πλάτη του νέου iPhone μοιάζει με κεραμική εστία!

Τα νέα μοντέλα iPhone του 2019 αναμένεται να είναι τρία διαφορετικά με οθόνη 6.5 ιντσών, 6.1 ιντσών και 5.8 ιντσών. Η ονομασία τους παραμένει ακόμα άγνωστη, κάποιοι τα ονομάζουν iPhone XI άλλοι iPhone 11 και άλλοι iPhone 11 Pro. Το σίγουρο είναι ότι το μεγάλο event της Apple στην Αμερική όπου θα ανακοινωθούν θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία τους να γίνεται κάπου μέσα στον Οκτώβριο.

Η εξωτερική εμφάνιση των νέων iPhone 2019 έχει γίνει ήδη γνωστή αν και τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι την ώρα που θα ανακοινωθούν επίσημα από την ίδια την Apple. Φαίνεται πάντως ότι το setup της κάμερας σε αυτά θα υλοποιείται μέσα από αυτό το τετράγωνο περίγραφα που θα φιλοξενεί τους φακούς.

Mέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας κατασκευής γυαλιών προστασίας (και θηκών) PanzerGlass με έδρα την Δανία βλέπουμε τα νέα iPhone 6.5″ 2019, iPhone 6.1″ 2019 και iPhone 5.8″ 2019 να ποζάρουν πάνω στις συσκευασίες “επιβεβαιώνοντας” τελικά αυτό που όλοι δεν θέλαμε να πιστέψουμε, ότι δηλαδή η πλάτη των νέων iPhone θα μοιάζει με αυτόνομη κεραμική εστία.