5×5 Σπέσιαλ: Ποιους υποδέχεται απόψε ο Θάνος Κιούσης;

Ο Θάνος Κιούσης το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 22:00, φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση, σε δύο άκρως διασκεδαστικά 5X5 Σπέσιαλ, που θα κάνουν τα βράδια του Σαββατοκύριακού μας πιο παιχνιδιάρικα με σπέσιαλ νέους γύρους!

Το πλατό του «5X5 Σπέσιαλ» γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Ο Θάνος Κιούσης μάς υποδέχεται στο βραδινό «5X5 Σπέσιαλ» του Σαββάτου με καλεσμένους τους αγαπημένους Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρο Φισφή, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό! Οι δύο αρχηγοί είναι φίλοι και κουμπάροι και θα μας αποκαλύψουν τα πιο τρελά και κρυφά τους μυστικά.

«Ποιος τσακώνεται με την σύντροφο του 6-7 φορές την ημέρα;», «Ποιος τρώει οτιδήποτε μαζί με ψωμί;», «Ποιος έχει μποστάνι με λαχανικά;», «Ποιος κάνει μπάνιο 5 φορές την ημέρα;» «Ποιος γκρινιάζει για την τεχνολογία στις τουαλέτες μαγαζιών;».