Αποκαλύψεις για τη σχέση Γιουσέφ-Οικονομόπουλου!

Λίγες ημέρες πριν, η Αναστασία Γιουσέφ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια Instagram Live πως στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η εκρηκτική χορεύτρια το μεσημέρι της Πέμπτης (14/5) μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Ανέφερε πως ήταν μαζί για τρεις μήνες και τότε ο μάνατζερ του καλλιτέχνη θεώρησε σωστό πως δεν έπρεπε η σχέση τους να γίνει γνωστή.

Συγκεκριμένα, είπε: “Με ρώτησαν με ποιον διάσημο καλλιτέχνη τα είχα και τους είπα αυτό για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Βέβαια ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα για να μην εκθέσω τον άνθρωπο, δεν ξέρω τώρα τι μπορεί να κάνει. Δεν ήταν γνωστή η σχέση μας, το είχαμε κρατήσει κρυφό γιατί ήταν τότε ο Νίκος στα up του και δεν ήθελε ο μανατζέρ του να το δείξει γιατί στις θαυμάστριες του μπορεί να μην άρεσε αυτό, ότι είχε σχέση. Οπότε το είχαμε κρατήσει κρυφό. Εγώ ήμουν εντάξει με αυτό, γιατί σέβομαι τα θέλω του άλλου, όπως θέλω να σέβονται την καριέρα μου και τα θέλω μου. Δεν μπορείς να πιέσεις τον άλλο για το οτιδήποτε, πρέπει αν σέβεσαι τα θέλω του και μπορείς να πορευτείς μαζί του, συνεχίζεις. Αν δεν μπορείς σταματάς, αλλά να καταπιέζεις τον άλλο είναι τελείως λάθος.

Με ρώτησαν πάρα πολλοί αν είναι αλήθεια. Τους είπα ότι είναι αλήθεια αλλά δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες γιατί θα έβγαιναν και αυτές στη φόρα και θα ερχόταν ο Νίκος και θα μου έλεγε “Ρε Αναστασία όλα τα είπες;”. Ήταν περίπου τρεις μήνες αυτή η σχέση, δεν ήταν πολύ μεγάλη, απλά ήταν γνωστός και εφόσον με ρώτησαν, το είπα”.