Η αποκάλυψη Σχοινά για Δημητρίου

Τα πιο τρυφερά λόγια είχε να πει ο Διονύσης Σχοινάς για την Άντζελα Δημητρίου στο  λαμπερό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός τραγουδοποιός βρέθηκε ως guest κριτής στο πλατό του σόου και όταν η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο βρέθηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής για να κριθούν για την ερμηνεία τους στο τραγούδι «Πυρετός» της Λίτσας Διαμάντη, ο Σχοινάς ζήτησε να πει κάτι για την Άντζελα.

Ο Διονύσης γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για το μακρινό 1990, όταν ξεκινούσε την καριέρα του. Λίγο πριν είχε πει ότι η Άντζελα και ο Αντύπας ήταν οι άνθρωποι που τον στήριξαν όσο κανένας άλλος εκείνη την εποχή.

Είπε λοιπόν ότι όταν συνεργαζόταν μαζί της σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, εκείνος είχε ένα ατύχημα πάνω στην πίστα και είχε πάθει διάστρεμμα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να εμφανίζεται, όμως η Άντζελα μεσολάβησε όχι μόνο για να πληρώνεται κανονικά αλλά τον φρόντιζε κιόλας στο τραύμα του, αλλάζοντάς του καθημερινά επιδέσμους.

«Είναι και αυτή η Άντζελα» είπε με νόημα ο Διονύσης Σχοινάς για την Άντζελα Δημητρίου, δείχνοντας πραγματικά συγκινημένος.