Χρήστος Χολίδης: Απαντά στις φήμες για το χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν υπεύθυνο.

Ειδικά το γεγονός ότι έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου ήταν μια ανακρίβεια που τον στεναχώρησε και τον θύμωσε πολύ. Ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά: «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δε μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Θα ήμασταν με τον Γιώργο Γιαννιά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Άντζελα Δημητρίου. Χρεώθηκα εγώ όλο το έργο. Ότι μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι. Ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε μένα, ότι τελικά δε θα γίνει το σχήμα» είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτει: «Μπλέξαμε με απατεώνες και χάσαμε χρήματα»

«Το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και μάλωσα με την Άντζελα. Αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα ήταν ότι χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού. Έλεγαν ότι άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και πήγα στη Βανδή και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά. Δε μάλωσα ποτέ με την Άντζελα. Δεν άφαγα κανένα χαστούκι. Δε συνέβη ποτέ, είναι αστεία όλα αυτά» εξήγησε ο Χρήστος Χολίδης. Κια κατέληξε: «Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, λεφτά και επιτυχίες».

Ο γνωστός τραγουδιστής, πριν συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε στο καμαρίνι και είχε μια διαφορετική συζήτηση με τις Μύγες. Οι: Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς τον υπέβαλαν να διαλέξει ανάμεσα στη Δούκισσα Νομικού και τη Χριστίνα Μουστάκα, με τις οποίες στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here