Χρήστος Δάντης: «Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει»

Στο Survivor All Star απόψε ο Νίκος Μπάρτζης θα κατηγορήσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου ότι μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα, κάτι που απαγορεύεται ρητά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο Χρήστος Δάντης απάντησε για τα όσα έχουν προβληθεί, μιλώντας στην κάμερα «Super Κατερίνα» είπε:

«Ναι, το είδα. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του».

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, η μπλε ομάδα θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, αφού η καλύβα τους θα πιάσει φωτιά. Οι παίκτες σαστισμένοι, βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται, ενώ κάνουν προσπάθειες να τη σβήσουν.

Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης κάνει μια αποκάλυψη που θα κάνει έξαλλους τους υπόλοιπους παίκτες, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν ένας ένας.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα.

Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.