Γέννησε η Νάντια Μπουλέ!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ, καθώς ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife.gr, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.870 γραμμαρίων, στις 3:40 π.μ., σε γνωστή ιδιωτική κλινική της Αττικής.

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε πάει το μυαλό μου καν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Για καιρό είχα ταλαιπωρηθεί με γυναικολογικά προβλήματα και είχα την πεποίθηση ότι πολύ πιθανόν να μην μπορώ να κάνω παιδί» είχε αναφέρει η Νάντια Μπουλε σε παλιότερη συνέντευξή της.

Και συνέχισε: «Όταν βγήκε θετικό δεν το πίστευε ούτε ο σύντροφός μου. Κάναμε και δεύτερο τεστ και μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα ότι έχω την πεποίθηση ότι ίσως να είμαι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ, του είπα δύο και μου απάντησε: “Συγχαρητήρια είσαι έγκυος”. Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Υπάρχουν εκείνες που το περιμένουν πώς και πώς και είναι όλο χαρά. Εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι το ότι θα αλλάξει αυτό που ζεις τώρα. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν έκατσε η πληροφορία».