«Γουστάρουν» στη Θεσσαλονίκη Βίσση και Βανδή! (pic)

Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, τη βραδιά του τελικού του J2US και τραγούδησαν τις επιτυχίες τους, βάζοντας τέλος στη φημολογούμενη διαμάχη τους που μετρούσε περίπου 20 χρόνια. Οι δύο κυρίες, που πρόσφατα στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα που συζητήθηκε, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, και προκάλεσαν … πανικό!

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε στο Instagram μια selfie φωτογραφία με την Άννα Βίσση από τη συμπρωτεύουσα, γράφοντας: «Ποζάρουμε και γουστάρουμε Θεσσαλονίκη».


Βίσση – Βανδή «τα λένε» στην πίστα
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και φυσικά ανέβηκε στη σκηνή. Οι δύο τραγουδίστριες τα «έσπασαν» στην πίστα και έδωσαν ένα κοινό σόου μισής περίπου ώρας. Η Άννα Βίσση καλωσόρισε τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, λέγοντας πως: «Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί παλιά νόμιζαν ότι είμαστε μαλωμένες. Οι fans μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ πάρα πολύ. Έως που την αγαπώ».