Πετρετζίκης-Βαρθαλίτης: Τι είπαν οι δύο Master Chef

O Άκης Πετρετζίκης είχε κερδίσει τον τίτλο του MasterChef στον πρώτο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι μαγειρικής το 2010 και δέκα χρόνια μετά τον πολυπόθητο τίτλο κατέκτησε και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Και η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Πετρετζίκης έρχεται τόσο κοντά με σεφ που έχει κατακτήσει μεταγενέστερα από τον ίδιο τον τίτλο του MasterChef αλλά προφανώς ο γνωστός σεφ φαίνεται πως ταιριάζει από άποψη χαρακτήρα με τον… έρωτα αλήτη Σταύρο Βαρθαλίτη.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Σία Κοσιώνη: Η φωτό από την παραλία και η πόζα που δεν περιμέναμε

Κουβαλούν την ίδια… τρέλα για τη μαγειρική και μάλιστα χθες συναντήθηκαν και ήπιαν καφέ.

Οι δύο… master της κουζίνας είχαν πολλά να πουν και μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης θυμήθηκε όταν είχε φιλοξενήσει τον Σταύρο πριν από πέντε χρόνια στην τότε εκπομπή “Καν’ το όπως ο Άκης” στην οποία ο νεαρός -μόλις 20 ετών- σεφ είχε μαγειρέψει μαμαδίστικα κεφτεδάκια με κυδωνάτες πατάτες.

Μάλιστα, στο video που θα δείτε παρακάτω, οι δυο τους θυμήθηκαν πως μετά το γύρισμα, ο Άκης τον είχε επιστρέψει στο σπίτι του Σταύρου στα Νέα Λιόσια όπου ζει, κάνοντας πλάκα μεταξύ τους.

Η πλάκα δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Βαρθαλίτης έβαλε τον Άκη Πετρετζίκη να πει το γνωστό… “Έρωτας αλήτης… Σταύρος Βαρθαλίτης”, μόνο που ο Πετρετζίκης τού την… έφερε, παραφράζοντας το παραπάνω.