«Πόλεμος» μεταξύ Λιάγκα και Μακρυπούλια

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έδωσε το παρών στο Rouk Zouk Special μαζί με την ομάδα του Πρωινού. Μάλιστα, όταν η Φαίη, την Παρασκευή, του είπε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια τον έψαχνε, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε με αιχμή.

«Σε έψαχνε η Ζέτα», είπε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Κι εγώ την ψάχνω χρόνια. Τίποτα! Μη με προκαλείς τώρα».

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Ζέτα Μακρυπούλια; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε το δικό του ρεπορτάζ σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα”.

«Υπάρχει πόλεμος στον ΑΝΤ1 και δεν υπερβάλλω. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να πάει στο Celebrity Rouk Zouk. Δεν έχει καλές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν επέστρεψε πέρυσι στο Πρωινό ο Λιάγκας, κάλεσαν τη Ζέτα στο πλατό. Και δεν δέχτηκε λέγοντας ότι “έχω ξαναέρθει φέτος”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και η Ζέτα δεν δέχτηκε. Ο Λιάγκας απαντάει ότι αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται, δεν θα πάω κι εγώ στη δική της. Έπεσαν τηλέφωνα από τον ΑΝΤ1 και στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους».