«Πως να μιλήσεις στον Φοίβο για την απώλεια του μπαμπά του;»

Λίγες μέρες μετά την κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε και τη ζωή της μετά τον χαμό του γνωστού ηθοποιού. Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον μικρό γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο, ότι ο πατέρας του δεν θα επιστέψει στο σπίτι.

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του.Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει πού είναι ο πατέρας του… Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι» αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού.

Τι είναι εκείνο που της λείπει περισσότερο από τον Κώστα Βουτσά; Η ίδια παραδέχεται στο περιοδικό Secret: «Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».

Η Αλίκη Κατσαβού «ανέβασε» στο Instagram την τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά και του μικρού Φοίβου.