Σε πελάγη ευτυχίας Κικίλιας- Μπαλατσινού!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος. Όπως έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας «σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @JennyBalatsinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και από την Τζένη Μπαλατσινού. «Αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε στο Instagram και ανήρτησε μια φωτογραφία που την δείχνει να είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιουνίου 2019 στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Οι δυο τους επέλεξαν τη συγκεκριμένα εκκλησία, καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους. Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.