«Θα κινηθώ νομικά κατά του Sin Boy»

«Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του», είπε η μελαχρινή καλλονή.

O Sin Boy έγινε διάσημος με «διακόσια στη στροφή και να τον ρωτάνε “Mama;”». Προσπάθησε και τα κατάφερε να συζητηθεί για την εμφάνισή του και για τους στίχους(;) του που αφορούν τον μισό Ποινικό Κώδικα. Μετά, άρχισε τις δηλώσεις. Για τους Ιλουμινάτι, για τον Παντελίδη, για τον Αντετοκούνμπο. Και ξεσήκωσε θύελλα ατέρμονων συζητήσεων.

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy για τους άσχημους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στα Instastories του για την ίδια.

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

«Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακόλουθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει «φωνή» και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο», συμπλήρωσε.