Η Τούνη επέστρεψε στο Instagram

Μπορεί πολύς λόγος να έγινε για τον φημολογούμενο χωρισμό της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο το μυστήριο λύθηκε με την πρόσφατη φωτογραφία των δυο τους να πίνουν τον καφέ τους μαζί και να δίνουν τέλος στις φήμες.

Γεγονός πάντως είναι πως η γνωστή influencer εδώ και μερικές ημέρες απείχε από τα social media, κάτι που βεβαίως ανησύχησε τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη όμως έκανε το πρώτο της story το μεσημέρι της Παρασκευής (15-07) εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της από τα social media. Όπως η ίδια λέει στο βίντεο της η υγεία της δεν είναι και στα καλύτερά της αλλά σιγά σιγά συνέρχεται χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι έχει συμβεί.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη