Η Τζώρτζια Παναγή έδωσε Κουδουνάρη-Αλεξανδράκη για το My Style Rocks

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το My Style Rocks, η Τζώρτζια Παναγή μίλησε στο “Μεσημέρι Yes” και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου.

Η Κύπρια παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ριάλιτι μόδας ενώ “πρόδωσε” και το παρασκήνιο της διαμάχης ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη που ποτέ δεν είδαμε!

“Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο για μένα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Παναγή διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν όλες τις κοπέλες που βρίσκονται στο My Style Rocks να έχουν στιλίστες. “Δεν μου αρέσει να θίγουν την αξιοπρέπεια μου και τον χρόνο που εχω τηλεοπτικά να μιλήσω όταν μου δίνεται ο λόγος από την παρουσιάστρια και τον σέβομαι απόλυτα” συμπλήρωσε με χαμόγελο.

Πότε, όμως, αισθάνθηκε η Τζώρτζια Παναγή πως θίχθηκε η αξιοπρέπεια της; “Στην επική στιγμή με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Πολύ άσχημη στιγμή, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Μετά, όμως, μου απολογήθηκε στον αέρα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Σίγουρα κάθε κοπέλα με την κάθε αντίδραση ενδεχομένως να μπορεί να ξεπεράσει τα δικά της όρια. Εκείνη την ώρα έτσι σκέφτηκα και έτσι το είπα. Δεν μετανιώνω για τίποτα, οποιαδήποτε αντίδραση μου βγαίνει, για κάποιο λόγο γίνεται”,

Συνέβη, άραγε, η πολυσυζητημένη διακοπή του γυρίσματος εξαιτίας ενός έντονο καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη; “Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή και αυτή… Από τη στιγμή που δεν είδαμε, όμως, κάτι on air και το “έκοψαν” όλο αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Ήταν όλο πολύ άβολο γιατί είχε συνεχιστεί μετά αλλά, από τη στιγμή που δεν είδαμε κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ ότι δεν θα ήταν δίκαιο να το σχολιάσω. Πραγματικά με λυπεί όλο αυτό. Όταν υπάρχει τόση ένταση, καλύτερα να ηρεμούν τα πράγματα και να συνεχίζουμε το γύρισμα κανονικά” απάντησε η πρώην διαγωνιζόμενη.