Η Τζούλια Νόβα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Τζούλια Νόβα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και πετάει στον έβδομο ουρανό από ευτυχία καθώς θέλει πολύ να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της με τον οποίο και αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Βιτζηλαίο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται με τα extreme sports. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

Η Τζούλια είναι καψούρα και το δείχνει! «Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή, σφιχτή αγκαλιά;», είχε γράψει με νόημα πριν από λίγο καιρό σε ανάρτησή της στο Instagram στην οποία φωτογραφία ο σύντροφός της την κρατούσε με πάθος στην αγκαλιά του!

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που πληροφορήθηκαν την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» στο σπιτικό τους.

Στο μεταξύ το ζευγάρι προχώρησε και ένα παραπάνω βήμα τη σχέση του αφού αρραβωνιάστηκε ενώ λίγο πριν ο επιχειρηματίας είχε κάνει στην αγαπημένη του μία πολύ ρομαντική πρόταση γάμου. Η ίδια η Τζούλια είχε πει σε συνέντευξή της: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο»!

Προς το παρόν όμως το ζευγάρι δείχνει να έχει δώσει προτεραιότητα στην άφιξη του μωρού του. Σήμερα 29/8, η Τζούλια Νόβα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών.