Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα για να δω αν με απατά ο Μικρούτσικος»

Για τον έρωτα και τις σχέσεις μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της, δηλώνοντας πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της.
«Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Μου λείπει ο έρωτας, θέλω να ερωτευτώ. Τις συντροφικότητες δεν τις μπορώ. Δεν μπορώ αυτό το «άντε να βρούμε κάποιον για να είμαστε μόνες μας». Αν μου αρέσει ένας άντρας, θα του το δείξω με τον τρόπο μου. Όταν χωρίζω, πεθαίνω, σπαρταράω, κλαίω, πενθώ», δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μάλιστα, πως έχει κάνει ακραία πράγματα για τον έρωτα, όπως «παρακολουθήσεις», περιγράφοντας μια ιστορία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Τον είχα παρακολουθήσει παλιά, στις αρχές της σχέσης. Υποπτευόμουν ότι με κάποια «τσιλιμπούρδιζε». Μου είπε ότι θα πάει για καφέ με ένα φίλο του κι εγώ ντύθηκα γριά, έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη «Σόνια» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέσα στον χειμώνα. Είχα βάλει και μαξιλάρι για καμπούρα, είχα βαφτεί. Είχα κάτσει εκεί απ’ έξω σαν γριά ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου, δεν με κατάλαβε», ανέφερε η Σοφία Βόσσου.