Η Χριστίνα Βούστρου έχει ελληνικό αίμα και αυτό φαίνεται!

Μας εντυπωσίασε στα καλλιστεία του 2019, η μελαχρινή καλλονή, Χριστίνα Βούστρου και τώρα ήρθε η ώρα να την καμαρώσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες του GNTM!
Η πανέμορφη Αθηναία αεροσυνοδός και νοσηλεύτρια από τα πιο hot κορίτσια του Instagram μιλάει στο Mediaday για την νοσηλευτική και τον εθελοντισμό που την έχουν κερδίσει αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της στο χώρο της tv με πρότυπο της, την Φαίη Σκορδά.

#summer2k19 ##bolivarbeachbar #athens #beachlife

A post shared by Christina Voustrou (@christinaki_vo) on

Χριστίνα πως προέκυψε η αγάπη με τους αιθέρες σαν αεροσυνοδός;
“Από νεαρή ηλικία με γοήτευαν τα ταξίδια και ήθελα να ανακαλύπτω συνεχώς καινούργια μέρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία στα 19 μου να εργαστώ σε μια από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες σήμερα, γεγονός το οποίο μου προσέφερε εμπειρίες και φιλίες ζωής. Θα ήθελα σίγουρα να ξανά ασχοληθώ με το επάγγελμα αυτό στο μέλλον”.

Έχεις περάσει από καλλιστεία και έχεις στεφθεί νικήτρια μίλησε μας για την εμπειρία σου;
“Τα καλλιστεία ήταν κάτι το ξαφνικό στην ζωή μου. Η συμμετοχή μου ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, καθώς το στενό μου περιβάλλον με συμβούλευε να πάω, αλλά εγώ είχα τούς ενδοιασμούς μου. Εν τέλει, δεν μετανιώνω καθόλου για την επιλογή μου. Τα καλλιστεία ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός σταθμός της πορείας μου και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποια κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο, να συμμετάσχει άφοβα”.

Πως είναι να ανταγωνίζονται τόσες γυναίκες υπάρχει ευγενή άμιλλα;
“Στα καλλιστεία, όπως και σε οποιαδήποτε άλλο τομέα του μόντελινγκ, είναι επόμενο να υπάρχει ανταγωνισμός. Προσωπικά εστίαζα στην δική μου ανοδική πορεία και όχι στις δυνατότητες των συμπαικτριών μου, πράγμα το οποίο με οδήγησε και στον τίτλο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως χρειάζεσαι γερό στομάχι για να αναδειχθείς στο χώρο της μόδας”.

#thermebucuresti #therme #travel #bucharest

A post shared by Christina Voustrou (@christinaki_vo) on

Έχοντας τον αέρα της πασαρέλας GNTM θα συμμετείχες;
“Έχω δηλώσει συμμετοχή και ποιος ξέρει, μπορεί να με δείτε στον καινούργιο κύκλο”.
Και νοσηλεύτρια…τωρα με τον covid ήσουν σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς;
“Ασχολούμαι υπερβολικά πολύ με τον εθελοντισμό τελευταία. Θεωρώ πως είναι υποχρέωση μας ως πολίτες να βοηθήσουμε όποιον βρίσκεται σε ανάγκη. Έτσι και κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας, προσέφερα τις γνώσεις μου σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας, με σκοπό την μείωση της εξάπλωσης του covid-19”.

Συμπαρουσιάστρια έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου δίπλα σε κάποιον παρουσιαστή;
“Σίγουρα ένα από τα μακρινά μου όνειρα είναι η συμμετοχή μου σε κάποιο πάνελ ή ριάλιτι σόου. Θαυμάζω αρκετά την κυρία Σκορδά, αν και θα ήθελα πολύ να λάβω μέρος στο GNTM ή στο My style rocks. Για την ώρα όμως, εστιάζω στο επάγγελμα και την εκπαίδευση μου”.

Τα τιπς ομορφιάς σου;
“Πρωταρχικό ρόλο για κάθε γυναίκα θεωρώ πως παίζει η ενυδάτωση και η υγιή εικόνα του δέρματος. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και στο σώμα. Επίσης, φοράω make up μόνο και οπότε χρειάζεται. Στις φωτογραφίσεις και εξόδους συνήθως, φοράω «βαρή» μακιγιάζ, οπότε αφήνω το δέρμα μου να «αναπνεύσει» όσο τον δυνατόν πιο συχνά”.