Η Χριστίνα Βραχάλη μιλά αποκλειστικά στο MediaDay!

Την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN και της εκπομπής Total Football, ενώ αποτελεί μία από τις ωραιότερες παρουσίες στο χώρο!

Δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Βραχάλη!

Αναλυτικά όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος:

Είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, οτι τα θηλυκά του χώρου δεν ξέρουν μπάλα. Μελετούσες από μικρή;

«Όχι, δεν μελετούσα από μικρή. Ωστόσο από μικρή ήμουν μέσα στον αθλητισμό. Τελείωσα το αθλητικό λύκειο, πέρασα στο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κι εκεί επέλεξα να πάρω ειδικότητα στο ποδόσφαιρο».

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε ένα επάγγελμα ανδροκρατούμενο όπως είναι η αθλητική δημοσιογραφία;

«Δεν έχει φύλο η δημοσιογραφία. Είναι επάγγελμα και δεν πρέπει να βάζουμε σεξιστικές ταμπέλες. Υπάρχουν πολύ ικανές γυναίκες στο χώρο, και πολύ ικανοί άντρες. Όπως και το αντίθετο».

Είσαι ευχαριστημένη από τον κλάδο που επέλεξες να ασχοληθείς;

«Δεν ξέρω αν το επέλεξα ή αν με επέλεξε. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, βλέπω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο».

Πέρασες από κάποιο άθλημα, πριν καταλήξεις στη δημοσιογραφία κι αν ναι, μέχρι που;

«Έπαιζα περισσότερα από 25 χρόνια μπάσκετ. Σταμάτησα πριν από 3 χρόνια, διότι είχα υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία στο γόνατο. Δυστυχώς, κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αγωνιζόμουν τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου στον ιστορικό Σπόρτιγκ, ο σύλλογος με τις περισσότερες επιτυχίες στο γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα».

Ποιο είναι το περίεργο που σου έχει συμβεί εν ώρα δουλειάς;

«Δεν θυμάμαι κάτι …περίεργο. Θυμάμαι δυσάρεστο. Όταν ΤΟ 2007 με είχαν στείλει να καλύψω τα επεισόδια στη Λαυρίου ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 25χρονου ανθρώπου. Ήταν από τις πιο άσχημες στιγμές στην επαγγελματική μου πορεία. Έκανα πολλούς μήνες να κοιμηθώ».

Το αξέχαστο αθλητικό γεγονός που έχεις καλύψει;

«Αναμφίβολα οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, στους οποίους εργαζόμουν στο γραφείο τύπου στο Βόλο όπου διεξήχθησαν οι αγώνες ποδοσφαίρου. Επίσης, τα επτά Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας που έχω περιγράψει, τη χρυσή δεκαετία του Ελληνικού μπάσκετ. Έχω ζήσει από κοντά πέντε ελληνικές κατακτήσεις του τροπαίου! Από το 2007 στην Αθήνα, μέχρι το 2013 στο Λονδίνο. Στιγμές αξέχαστες που θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θαυμάζεις πολύ και γιατί;

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θαυμάζω. Και δεν θα σου πω κάποιον αθλητή όπως φαντάζομαι περιμένεις. Θα σου αναφέρω απλούς ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι στην καθημερινότητά μου, και με εντυπωσιάζουν κάθε μέρα με την αγάπη τους, τη δύναμη της ψυχής τους και την υπομονή τους».

Σας παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN και της εκπομπής Total Football. Αν πρότεινες μια νέα εκπομπή στο κανάλι, τι θεματολογίας θα ήταν;

«Δεν θα σου αποκαλύψω τις σκέψεις μου»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here