MediaDay

Δέσποινα Τσούτσια: Το μοντέλο, που σου προκαλεί… ασφυξία

Βγαλμένη από εξώφυλλα μόδας περιοδικού, η Δέσποινα Τσούτσια επαληθεύει τον λόγο για τον οποίο η Θεσσαλονίκη έχει τα σκήπτρα της ομορφιάς.

Στo Mediaday η μελαχρινή καλλονή μιλάει για το πόσο πολύ θα ήθελε να κριθεί από την επιτροπή του My Style Rocks, αν γυμνάζει αυτό το κορμί και γιατί δίνει δαγκωτό στη Θεσσαλονίκη.

Δέσποινα, είσαι από τα πιο όμορφα κορίτσια που κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Έχεις περάσει και από καλλιστεία;
“Όχι, δεν έχω ασχοληθεί με το χώρο του modeling και προφανώς με τα καλλιστεία. Αν και θα μου άρεσε, τώρα που το σκέφτομαι”.

Κοινωνική λειτουργός. Προέκυψε ή ήταν επιλογή σου;
“Κοινωνική λειτουργός, ήθελα από παιδί να γίνω. Το να είσαι κοινωνικός λειτουργός στις μέρες μας είναι κοινωνικό λειτούργημα, να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε άτομα που χρήζουν πραγματικής ανάγκης”.

Διαθέτεις ένα δυναμικό προφίλ στο ίνσταγκραμ με πολλές και ιδιαίτερες ενδυματολογικές απόψεις. Θα συμμετείχες στο “My Style Rocks”, μια και όλες οι παίκτριες έχουν επιλεγεί μέσω αυτής της οδού;
“Το My Style Rocks το παρακολουθώ αρκετά συχνά θα έλεγα, θα συμμετείχα αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία διότι η μόδα είναι κάτι που έχω πάθος”.

Ποια είναι τα τιπς ομορφιάς σου;
“Tip ομορφιάς για μένα είναι να μη επιβαρύνω το πρόσωπο μου με πολλά προϊόντα. Μαρέσει περισσότερο η φυσική ομορφιά με πολλές κρέμες για ενυδάτωση.

Τι ρόλο παίζει η γυμναστική στην καθημερινότητα σου;
“Πλέον δεν γυμνάζομαι, ωστόσο περπατάω πολύ… Πρέπει κάποια στιγμή να πάρω την απόφαση ξανά στα σοβαρά και να ξεκινήσω”.

Αγαπάς Θεσσαλονίκη, γιατί;
“Τρελαίνομαι για Θεσαλονικη. Ειδικά για τις βόλτες στην νέα παραλία.