Δέσποινα Βανδή: «Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά»

«Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου…»

Με αφορμή την περιοδεία της για τα 30 χρόνια καριέρας στο τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα όπου και μίλησε τόσο για τον ρόλο της μητέρας όσο και τις αλλαγές που έχει κάνει στη σκέψη και στην πράξη με το πέρασμα του χρόνου.

Ειδικότερα, αρχικά, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως «θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή».

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media. Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά. Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει».

«Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου, αυτός μου έφερε όμως τη χαρά στην καθημερινότητά μου. Αν ο Βασίλης πίστευε ότι έκανα για μία παράσταση που θα ετοίμαζε, θα το έκανα τρέχοντας! Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα, αλλά επιτέλους ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να ζω το τώρα» συμπλήρωσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου.