Η Ελευθερία Κολοβού σε κάνει να καταρρεύσεις!!!

Την Ελευθερία Κολοβού την γνωρίσαμε μέσα από το “Survivor 2019, Ελλάδα-Τουρκία” και εντυπωσιαστήκαμε! Δεν ήταν λίγες οι φορές, που πιάσαμε τον εαυτό μας να την χαζεύει.

Στο Mediaday μας μιλάει για την εμπειρία πείνας που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης, τις προτάσεις να είναι στις υποψήφιες του “My Style Rocks” και την δική της σειρά ρούχων που θέλει να κάνει στα στενά της Μυκόνου.

Ρία, σε γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης”Survivor” μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας… Ποιo ήταν το δικό σου κίνητρο να λάβεις μέρος;
“Για να ειμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να λάβω μέρος σε κάποιο ριάλιτι.´Εγινε τελείως ξαφνικά. Καθώς απέρριψα την πρόταση να συμμετάσχω στο “My Style Rocks”, ήρθε το “Survivor” και το είδα ως πρόκληση διότι όλο αυτό φάνταζε πολυ έξω από εμένα”.

Σε δυσκόλεψαν πιο πολύ τα αγωνίσματα ή το αίσθημα της πείνας;
“Το αίσθημα της πείνας αν και ήταν έντονο μπόρεσα και το διαχειρίστηκα με ευκολία. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,αν και έφυγα από μια κουραστική και μεγάλη σεζόν που είχα κατά την καλοκαιρινή περίοδο στην Μύκονο,δεν είχα τον χρόνο να προετοιμαστώ, αλλά θεωρώ πως ανταπεξήλθα με αξιοπρέπεια”.

Θα επέλεγες να λάβεις μέρος σε ένα ριάλιτι μόδας, όπως το “My Style Rocks”, σαν μοντέρνο κορίτσι έχεις πολλά να δώσεις…
“Παρ’όλο που μου είχε γίνει πρόταση για να συμμετάσχω στις δύο τελευταίες σεζόν του MSR θεώρησα σωστό, μετά το “Survivor” να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, ώστε να προγραμματίσω τα μελλοντικά μου σχέδια”.

Istanbul by night! #bosphorus #turkey #riamou

A post shared by Ria Kolovou (@ria_kolovou) on

Διαθέτεις μία πανέμορφη μπουτίκ στη Μύκονο. Θα σε ενδιέφερε να βγάλεις και την δική σου σειρά ρούχων κάποια στιγμή;
“Ναι, θα με ενδιέφερε πολύ. Ένα από τα όνειρα μου είναι να δημιουργήσω κάποια στιγμή την δική  μου συλλογή ρούχων”.

Σαν γυμνάστρια, που είσαι, δώσε μας τρεις ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε τα πόδια σου;
“Τρεις ασκήσεις που εχω εντάξει στο καθημερινό μου πρόγραμμα και είναι πολύ αποτελεσματικές είναι: καθίσματα(squats): η απόλυτη άσκηση για πόδια και γλουτούς, προβολές(Lunges): Μια πολυαρθρική άσκηση (ενεργοποιεί πολλές μυϊκές ομάδες) και μπορεί να εκτελεστεί με πολλούς τρόπους και γέφυρες: Ενεργοποιεί τον κορμό αλλά ιδιαίτερα τους γλουτιαίους και τους δικέφαλους μηριαίους”.

Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σου;
“Μυστικά, σίγουρα δεν υπάρχουν. Πέρα από τις καθιερωμένες περιποιήσεις ομορφιάς που πιστεύω πως λίγο πολύ όλες τις κάνουμε, φροντίζω να ειμαι χαρούμενη και να βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά,οπότε θεωρώ πως η ομορφιά ενός ανθρώπου πηγάζει από τον εσωτερικό του κοσμο”.