Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε»

«Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Για όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά και για τα πλάνα του τελικού του J2US που προβλήθηκαν, απάντησε σήμερα η Φωτεινή Δάρρα στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη.

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Φωτεινή Δάρρα είπε: «Κάνει δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα. Τι να πω; Ο καθένας έχει τη δική του στάση απέναντι στη δημοσιότητα, απέναντι στον τρόπο που θέλει να δείχνει τον εαυτό του και να πλασάρεται ως καλλιτέχνης, ως περσόνα».