Ιωάννα Κιόσε: “Είμαι πολύ μαγκάκι για την Ελλάδα…”

Η απαράμιλλη ομορφιά της σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της στο χώρο των bar την καθιστά περιζήτητη στην αθηναϊκή νύχτα και όχι μόνο! Ο λόγος για την καλλονή,Ιωάννα Κιόσε.

👀💍

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Στο Mediaday λέει ξεκάθαρα, ότι δεν υπάρχει μόντελιγκ στην Ελλάδα, ενώ γουστάρει να σερβίρει Νίκο Μουτσινά και Φαίη Σκορδά.

🦋🌴

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Ιωάννα, θεωρείσαι κορυφή στον χώρο των bartender. Είναι κάτι που ανέκαθεν σε ενδιέφερε;
“Ξεκίνησα να δουλεύω βράδυ από πολύ μικρή, περίπου 16, γενικά με ενδιέφερε για να βγάζω το πρώτο μου χαρτζιλίκι, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Ξεκίνησα, λοιπόν, και έτυχε να συνεχίσω να δουλεύω για μερικά χρόνια. Έχω περάσει από τα 2 καλύτερα κλαμπ της Αθήνας και τα καλοκαίρια σε νησιώτικους προορισμούς”·

Photographer: @john_de_paro ❤️

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Είσαι γυναικάρα.Τα καλλιστεία σου χτύπησαν την πόρτα ποτέ;
“Τα καλλιστεία μου χτύπησαν την πόρτα παλαιότερα, αλλά ήταν μια σκέτη αποτυχία όλα! Δυστυχώς δεν υπάρχει το μόντελινγκ στην Ελλάδα, εφόσον είδα ότι δεν αξίζει, δεν το συνέχισα. Συνήθως τάζουν πολλά έχοντας άλλους σκοπούς και εν τέλη αλλά γίνονται! Και φυσικά νιώθω αδικημένη εδώ, αν ήμουν στο εξωτερικό θα είχα κάνει σίγουρα καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Είμαι πολύ μαγκάκι για την Ελλάδα”.

🙈

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Ποια είναι η σχέση σου με την μόδα;
“Με την μόδα δεν έχω πλέον σχέσεις, αποφάσισα να ασχοληθώ με το σώμα μου και την διατροφή μου και κινούμαι πιο πολύ σε αυτόν τομέα του fitness girl, ειδικά από τότε που έχασα κάποια κιλά με πολύ κόπο και ιδρώτα”.

🦋 @twowolvesswimwear 🦋 @haute_acorn 🦋

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Ποιον έλληνα celebrity θα ήθελες να σερβίρεις;
“Σίγουρα τον Νίκο Μουτσινά και την Φαίη Σκορδά τους αγαπώ και τους 2”.

💤

A post shared by Ioanna Kiose (@iwanna.ks) on

Ποια είναι τα τιπς ομορφιάς σου;
“Τα τιπς ομορφιάς μου είναι η διατροφή μου, η γυμναστική, και το να περιποιούμαι τον εαυτό μου σε φυσιολογικά επίπεδα. Μου αρέσει να προσέχω την κάθε λεπτομέρεια πάνω μου από την κορυφή ως τις άκρες. Αποφεύγω το πολύ μακιγιάζ και πιστεύω πως όλες οι γυναίκες στην ηλικία μου αυτό θα έπρεπε να κάνουν. Στα 22 μας είμαστε μπουμπούκια ακόμα δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε με το ζόρι”.