Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να…»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και το «σύνδρομο» του καλού παιδιού που είχε στο παρελθόν.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, εξήγησε πόσο πολύ άλλαξε η αντίληψή της σε σχέση με το παρελθόν. Όπως είπε, πλέον νοιάζεται για τον εαυτό της και μόνο.

«Δεν τρελαίνομαι με έρωτες και τέτοια και είμαι σε ηρεμία. Όλο αυτό τον καιρό, ο θυμός μου είχε μέσα του αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν στο κόκκινο. Τώρα, όταν αρχίζεις κι ησυχάζεις με κάποια πράγματα και φεύγει το ότι «πρέπει να είμαι καλή με όλους». Όχι. Πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία 3 χρόνια και όρισα εγώ την ωριμότητά μου», εξήγησε.

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της, δήλωσε πως ήταν αυτή που τη βοήθησε να αλλάξει λογική. «Το λέω καμιά φορά κι ίσως δεν είναι σωστό. Αλλά, έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει, πια. Αυτό του «καλού κοριτσιού» το φέρνεις από το σπίτι», είπε η ηθοποιός.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στην Ελλάδα, ειδικά είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι εντελώς ανεξάρτητη και λέω «διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18». Να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μάθουν να μαγειρεύουν, να πληρώνουν μόνα τους λογαριασμούς. Ήμουν όμως, κι η πρώτη που «πηγαινοερχόμουν». Έφυγα από το σπίτι 35 χρονών».