Η Μαριλύ Ζαφειράτου κάνει ότι θέλει το Instagram!

Η πανέμορφη φαρμακοποιός της Κεφαλλονιάς, Μαριλύ Ζαφειράτου, μιλάει στο Mediaday για τα καλλιστεία που μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα λόγω σπουδών, την τηλεόραση που δεν χρειάζεται όλοι να προβάλλονται μέσω αυτής και την υπόθεση με το βιτριόλι και πόσο την έχει επηρεάσει…

Μαριλύ, μια τόσο όμορφη γυναίκα έχει σκεφτεί το μόντελιγκ;
“Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει από το μυαλό μου. Κατά καιρούς έχω κάνει κάποιες φωτογραφίσεις, αλλά δεν έχω επιχειρήσει να το δω πιο επαγγελματικά,διότι ασχολούμαι ακόμα με τις σπουδές μου που για μένα είναι προτεραιότητα”.

Ποιά είναι τα τιπς ομορφιάς σου και δείχνεις εντυπωσιακή;
“Πιστεύω ότι είναι κυρίως θέμα γονιδίων. Παρ’ όλα αυτά όπως και οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας μου προσέχω πολύ την εξωτερική μου εμφάνιση φροντίζοντας όσο μπορώ τη διατροφή και το σώμα μου”.

Ασχολείσαι με κάτι και που θα σε βρούμε;
“Σπουδάζω Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια μένω μόνιμα στην Αθήνα. Τα καλοκαίρια θα με βρείτε σίγουρα στο νησί καταγωγής μου την Κεφαλονιά”.

🎀🎀

A post shared by Maria-Evelyn Zafiratou (@marilyzaf) on

Ο χώρος της τηλεόρασης θα σε ενδιέφερε;
“Δεν είναι στα σχέδια μου. Γενικά θεωρώ πως ο καθένας πρέπει να είναι ειδικός σε αυτό με το οποίο ασχολείται και πιστεύω πως ο κόσμος έχει  κουραστεί να βλέπει στην τηλεόραση πρόσωπα που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το αντικείμενο”.

Σε έχει τρομάξει καθόλου το έγκλημα αντιζηλίας με το βιτριόλι;
“Τα social media παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας πλέον και σίγουρα οι πειρασμοί εκεί είναι πολλοί περισσότεροι και πολύ πιο εύκολα προσβάσιμοι από ότι στην “πραγματική” ζωή. Παρ´ όλα αυτά θεωρώ πως για να φτάσει κάποιος σ’αυτό το σημείο- όπως στην περίπτωση του γεγονότος με το βιτριόλι- πρέπει να είναι ψυχικά ασταθής και μάλλον θα προέβαινε σ’αυτή την πράξη έτσι κι αλλιώς”.

Is it too early for #christmas ?😍

A post shared by Maria-Evelyn Zafiratou (@marilyzaf) on