Μαρίνα Σταυράκη: «Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε»

«Το διαζύγιο ήταν µια επίπονη διαδικασία, που στιγµάτισε την ψυχική και τη σωµατική µου υγεία», λέει η Μαρίνα Σταυράκη.

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο κύκλος Πατούλη έκλεισε».

Πλέον χρησιµοποιείτε το επίθετο «Σταυράκη» και όχι «Πατούλη». Πώς έγινε αυτή η αλλαγή;

Για εµένα το διαζύγιο ήταν µια επίπονη διαδικασία, που στιγµάτισε την ψυχική και τη σωµατική µου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Εφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωµα του χρόνου που για εµένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανέφερα το πατρώνυµό µου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω µου και ό,τι µε βάραινε, ό,τι µε αποµάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγµή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing.

Στενοχωρηθήκατε γι’ αυτό το βήµα;

Που αφήνω πίσω µου αυτό το κεφάλαιο; Κάθε άλλο. Πάντοτε, όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, ανοίγει ένας νέος. Και στη δική µου περίπτωση αφήνω οριστικά πίσω µου και ό,τι αρνητικό και τοξικό. Αυτό αποτελεί κατάκτηση. Είµαι πιο αισιόδοξη από ποτέ για το µέλλον.

Σκέφτεστε τον γάµο; Θα ξαναπαντρευόσασταν;

Ο γάµος για εµένα συνδέεται µε το κεφάλαιο της οικογένειας. Από τη στιγµή που έχω δηµιουργήσει οικογένεια, ένας γάµος δεν είναι ούτε στη σκέψη ούτε στα σχέδιά µου.