MediaDay

Μάρλεν Γριντάκη: “Αν και plus size model δεν θα πήγαινα στο GNTM”

Η Μέριλιν Μονρόε του φετινού Masterchef, η Μάρλεν Γριντάκη που μάγεψε στις κουζίνες του πολύκροτου σόου μαγειρικής έρχεται στο Mediaday να μας μιλήσει για την άλλη μεγάλη της αγάπη, το modeling και θα δήλωνε συμμετοχή στο GNTM;

Μάρλεν πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την μαγειρική;
“Ξεκίνησε από πολύ μικρή με την γιαγιά μου μαγειρεύαμε συνέχεια ειδικά στις γιορτές κρητικά εδέσματα. Έτσι αγάπησα και λάτρεψα την μαγειρική η οποία μου δίνει ζωή”.

Θα σε βλέπαμε σε πρωινάδικα να μαγειρεύεις;
“Θα μπορούσα άνετα να βρίσκομαι σε μια πρωινή εκπομπή και να μαγειρεύω μιας και μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τις ιδέες και τις γνώσεις μου με όλο τον κόσμο”.

Στο GNTM θα σε βλέπαμε;
“Όχι, δεν θα ήθελα να ξαναπάω σε ριάλιτι”.

Με καριέρα στο modeling σου έχουν κάνει υποδείξεις να χάσεις κάποια κιλά;
“Ασχολούμαι με το μόντελιγκ καιρό τώρα και είμαι σε ένα πρακτορείο εδώ στην Ελλάδα προσπαθώντας να σπάσω το κατεστημένο που θέλει όλα τα μοντέλα να είναι αδύνατα.
Πότε δεν μου έχουν υποδείξει να αδυνατίσω, θεωρούν ότι έχω τις ιδανικές αναλογίες και καμπύλες για αυτό που κάνω”.

Θυμίζεις πολύ Μέριλιν. Σου αρέσει αυτό το στυλ;
“Λατρεύω το 50ς στυλ και τα θεωρώ ποιό θηλυκά κομμάτια που αγκαλιάζουν τις καμπύλες της κάθε γυναίκας και τις αναδεικνύουν. Ελπίζω να μπορέσω να βρω και εδώ φορέματα του ανάλογου στυλ”.

Τελικά πασαρέλες ή μαγειρική;
“Θα διάλεγα την μαγειρική γιατί μου δίνει ζωή, μέσα από την μαγειρική και το φαγητό δίνεις φροντίδα και αγάπη στον άλλον. Αυτό το λατρεύω”.

Ο κόσμος θα επιλέξει το ακριβό εστιατόριο δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών;
“Υπάρχουν όλων τον ειδών εστιατόρια και ανάλογα την ταυτότητα του μαγαζιού έχει τον αντίστοιχο κόσμο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν προτιμήσεις μόνο στο street food ή μόνο στα ποιό ακριβά εστιατόρια αναλογικά. Εγώ προσωπικά θέλω και τα δύο είδη να επισκέπτομαι”.

Τα τιπς ομορφιάς σου;
“Πολύ βασικό να φροντίζετε το πρόσωπο σας κάθε πρωί και βράδυ ανάλογα τι χρειάζετε η κάθε επιδερμίδα και πάνω από όλα φάτε ότι θέλετε σε λογικές ποσότητες,γελάστε με κάθε ευκαιρία καθημερινά, διασκεδάστε και γενικά ζήστε την ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο. Μην βάζετε πρέπει ή να καταπιέζετε το εαυτό σας γιατί ένας χαρούμενος άνθρωπος πάντα είναι όμορφος”.