Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Οι Κάννες μου φάνηκαν σαν το Λουτράκι»

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Νατάσα Εξηνταβελώνη στο STAR!

H Νατάσα Εξηνταβελώνη βρέθηκε καλεσμένη στο Dot της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη στο STAR. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε στις Κάννες για το φιλμ «Dodo» αλλά δεν την εντυπωσίασε όπως θα περίμενε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Εξηνταβελώνη εξομολογήθηκε πως «πάω στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου. Το να συμβαίνει όμως ήταν υπεράνω προσδοκιών και είχε πάρα πολύ χαρά. Το πολύ ωραίο ήταν που είδαμε την ταινία εκεί, εγώ δεν είχα δει πλάνα. Θα μου μείνει αξέχαστο γιατί ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι».

«Εκτός από το τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει πιο πολύ να κάνω ένας από τους λόγους που απέφευγα να εμπλακώ πολύ με την τηλεόραση ήταν και ένας φόβος σε σχέση με την έκθεση και την υπερέκθεση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που τόσο πολλά τα στρώματα από τα οποία περνάει που δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Ειδικά σε μια καθημερινή σειρά που οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι» συμπλήρωσε ακόμα η Νατάσα Εξηνταβελώνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.