Ο Πάνος Βόγλης αποκαλύπτεται στο MediaDay!

Είναι ο «παρτενέρ» της Χριστίνας Βραχάλης στην εκπομπή Total Football, όπου παρέα βάζουν τους τηλεθεατές σε όλα τα γήπεδα της χώρας, εστιάζοντας όχι μόνο στο θέαμα και στους φανερούς πρωταγωνιστές, αλλά και στο παρασκήνιο των αγώνων!
Δεν είναι άλλος από τον Πάνο Βόγλη τον οποίο βλέπουμε κάθε Κυριακή βράδυ μέσα από τη συχνότητα του OPEN!

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στο MediaDay:

Πείτε μας λίγα λόγια για την πορεία σας στο χώρο.

«Ξεκίνησα το 1997 από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Λίγο πριν ολοκληρώσω τις σπουδές μου εργάστηκα στον SPORT FM 94,6 και έπειτα στο παλιό ΣΚΑΪ.
Μία από τις καλύτερες εποχές στη δουλειά μου ήταν στο αθλητικό τμήμα του ALPHA όπου και παρέμεινα για δέκα χρόνια (1999-2009) καθώς και στο ραδιόφωνο του ALPHA. Το 2009 «μετακόμισα» στον ΣΚΑΪ, όπου και παρουσίασα τις εκπομπές Goal χωρίς Σύνορα καθώς και ΣΚΑΪ Goal ενώ το 2014 βρέθηκα στην Cosmote TV.
Η συνέχεια είναι γνωστή , καθώς από το 2018 βρίσκομαι στο OPEN».

Είστε ευχαριστημένος από τη συνεργασία σας με το OPEN;

«Φυσικά. Η πρόταση που μου έκανε το κανάλι έγινε στο σωστό timing, καθώς ήθελα να επιστρέψω σε ένα κανάλι ανοιχτής εμβέλειας και έτσι δέχτηκα. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας , με τα άτομα που συνεργάζομαι, και φυσικά μου αρέσει που βρίσκομαι σε μια εκπομπή με δυναμική και ένταση».

Η αθλητική δημοσιογραφία είναι σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα επικίνδυνο σπορ; Αναγκάζεται κανείς να προσέχει περισσότερο τι θα πει ή τι γράψει;

«Δεν ξέρω αν μπορούσε ακριβώς να θεωρηθεί επικίνδυνο σπορ. Σίγουρα θα πρέπει ο δημοσιογράφος να προσέχει τι θα πει ή τι θα γράψει, αρκεί φυσικά να είναι πάντα αληθές αυτό. Γενικότερα δεν είναι πολλά τα περιστατικά βίας προς τους δημοσιογράφους, παρά μόνο (ορισμένες φορές) σε γήπεδα».

Συνθήκες εργασίας σε ελληνικά γήπεδα;

«Οι συνθήκες εργασίας στα ελληνικά γήπεδα προφανώς δεν είναι ιδανικές. Τα περισσότερα , αν όχι όλα, είναι πολύ πίσω στο θέμα των υποδομών ακόμα και στα πιο απαραίτητα. Πολλά γήπεδα στην επαρχία είναι παρατημένα και δεν αξιοποιούνται σωστά. Φυσικά, είναι λίγα τα καινούργια γήπεδα που είναι κάπως πιο οργανωμένα παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάνουν τα γραφεία τύπου. Η ΑΕΚ χτίζει τώρα το δικό της γήπεδο , κάτι που εύχομαι να καταφέρουν να κάνουν και άλλες ομάδες στην Ελλάδα».

Ποιο είναι το περίεργο που σου έχει συμβεί εν ώρα δουλειάς;

«Υπάρχουν πολλά περιστατικά που μου έχουν «μείνει». Δεν θα ξεχάσω μια φορά στο γήπεδο της Ξάνθης, σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου ήμουν ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου και είχε -5 βαθμούς. Στο ‘65 τραύλιζα από το κρύο και ζήτησα από τον speaker να μη μου ξανά δώσει το λόγο γιατί πραγματικά δεν άντεχα, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Και έτσι δεν ξανά πήρα το λόγο μέχρι τη λήξη!
Βέβαια σίγουρα υπήρξαν και δυσάρεστα γεγονότα με επεισόδια βίας και εντάσεις».

Ποια είναι η γνώμη σας για τις εξελίξεις στο φετινό πρωτάθλημα; Πιστεύετε θα ολοκληρωθεί;

«Παρόλο που βρίσκεται σε οριακό σημείο και υπάρχει τοξικό κλίμα, πιστεύω θα ολοκληρωθεί όπως ολοκληρώνονται όλα τα πρωταθλήματα! Μπορεί φυσικά να υπάρξει κάποια διακοπή, αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το καλοκαίρι και φυσικά να παίζεται πρωτάθλημα εντός γηπέδου και όχι εκτός».