Πιερίδη: «Χωρίσαμε όταν ήμουν έγκυος»

Η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κατριβέση και μαζί μεγαλώνουν τον γιο της Νικόλα, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, αλλά και στον γάμο της με τον γνωστό σεφ.

Αναφορικά με τον χωρισμό της, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος. Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Έτσι ήταν και αυτός. Πάντα υπάρχει εγωισμός και πικρία. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν πάρα πολύ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ηρεμία. Υπήρχε και το παιδί, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα και όλους. Με τον πρώην σύντροφό μου είμαστε πλέον πολύ καλά και εκείνος έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι».
Η Μαριάντα Πιερίδη με το γιο της, Νικόλα Φωτιάδη και τον Δημήτρη Κατριβέση / NDPPHOTO

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια είπε: «Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου. Φυσικά, ο Νικόλας «εκμεταλλεύεται» στο έπακρο το γεγονός πως μεγαλώνει σαν να έχει δύο μπαμπάδες. Του δίνουν τα πάντα. Για παράδειγμα, δεν του παίρνει ο ένας το PlayStation, όταν θα βρεθεί με τον άλλο, θα το ζητήσει από εκείνον. Η σχέση του Δημήτρη με τον γιο μου είναι εξαιρετική, μάλιστα έχουν την ίδια τρέλα στο να δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Να καταλάβεις, πριν από χρόνια, λόγω της δουλειάς του Δημήτρη που είναι σεφ, ζήσαμε στο Μεξικό ένα εξάμηνο πριν ξεκινήσει ο Νικόλας στο σχολείο. Εκεί λοιπόν ο σύζυγός μου μας είχε φτιάξει χαβιάρι από μυρμήγκια!».