Σάγια: «Χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi-5, μπήκαμε μέσα»

«Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό, ήταν ένα challenge» περιγράφει η Σάγια.

Την Σάγια φιλοξένησαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια γύρισε λίγο πίσω στον χρόνο και αναφέρθηκε από καρδιάς στις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο του συγκροτήματος Hi-5.

Ειδικότερα, η Σάγια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi-5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία και μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν μας έμεναν πολλά. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό».

«Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

«Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει. Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο» συμπλήρωσε, επίσης, η Σάγια στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.