Η σκληρή εξομολόγηση του Κοκλώνη

Ξέρεις ποιο είναι αυτό που πονάει πολύ; Όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι κι είναι άδεια η άλλη θέση… Το σαρκικό είναι εύκολο να το βρεις και το ξέρεις καλά» αναφέρει ο Νίκος Κοκλώνης στον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο ανατρεπτικός παρουσιαστής «εισέβαλε» στο πλατώ του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για το J2US και την προσωπική του ζωή, κάνοντας παράλληλα μία βαθιά προσωπική του εξομολόγηση.

«Όταν πέφτουν τα φώτα του Just, την Κυριακή που ξυπνάω ή και τη Δευτέρα, είναι οι χειρότερες μέρες μου, γιατί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου. Δηλαδή όλος αυτός ο κόσμος που σε αγκαλιάζει το Σάββατο, το κοινό που σε τραβάει για φωτογραφίες και σου λέει την πλάκα του «ξεφουσκώνει» την Κυριακή και αυτό το κενό αίσθημα πονάει… και το έχουμε ζήσει όλοι οι άνθρωποι στην τηλεόραση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ίσως επειδή είμαι ελεύθερος, ξέρεις ποιο είναι αυτό που πονάει πολύ; Όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι κι είναι άδεια η άλλη θέση… και αυτό είναι μια αλήθεια. Ο κόσμος μας έχει συνηθίσει να λέμε μόνο χαρούμενα πράγματα» παραδέχεται ο παρουσιαστής. «Είναι πολύ μεγάλο το μερίδιό μου σε αυτό, ίσως είναι η ζωή μας τέτοια» προσθέτει στη συνέχεια.

Δεν ξέρεις πως είμαι πίσω από τις κάμερες, στην καθημερινότητα. Δεν θέλω να είμαι μόνος. Όσο μεγαλώνουμε θέλουμε να βρούμε έναν άνθρωπο να μας αγκαλιάσει συναισθηματικά. Γιατί το σαρκικό είναι εύκολο να το βρεις… και το ξέρεις καλά» αναφέρει ο Νίκος Κοκλώνης στον Νίκο Μουτσινά