Σοφία Μπηγίνα: Η… Μπελούτσι, που γίνεται ο πόθος κάθε άντρα

Οι Ιταλοί καυχιούνται για την Μόνικα Μπελούτσι γιατί δεν έχουν δεί την δικιά μας, Σοφία Μπηγίνα. Η οικονομολόγος από την Ρόδο έχει φέρει τα πάνω -κάτω στα social media με τις εκρηκτικές καμπύλες της.

Στο Mediaday μιλάει για την ταμπέλα της ντίβας της Ιταλίας που της προδίδουν, το πρωινό που θα την ενδιέφερε, το GNTM που έρχεται δεύτερο στις επιλογές της και την οικονομική ύφεση που θα είναι μεγάλη.

Σοφία σε αποκαλούν Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας, πως νιώθεις για αυτό;
“Η αλήθεια είναι ότι έτσι ξεκίνησε να γίνεται γνωστό το όνομα μου, αποκαλώντας με Μπελούτσι της Ελλάδας. Νιώθω πραγματικά γοητευμένη με τον τιμητικό τίτλο, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω κοινά εξωτερικά στοιχεία. Το μόνο κοινό που ίσως διαθέτω είναι ο αέρας που αποπνέει μια γυναίκα που ξέρει ποια είναι και έχει αυτοπεποίθηση”.

Είναι η Μπελούτσι το πρότυπο σου;
“Η Μπελούτσι ναι είναι το πρότυπο μου, γυναίκα, θηλυκιά, γοητευτική, όμορφη”.

Είσαι τόσο εντυπωσιακή σε καλλιστεία θα έπαιρνες μέρος;
“Όχι δεν θα έπαιρνα μέρος σε καλλιστεία”.

Η τηλεόραση σε ενδιαφέρει;
“Η τηλεόραση με ενδιαφέρει γιατί θεωρώ ότι είναι το επόμενο βήμα. Στις φωτογραφήσεις δεν βγάζεις εντελώς τον πραγματικό σου εαυτό. Η τηλεόραση είναι αλλιώς, είναι πιο άμεση”.

🥰 @face_rhodes

A post shared by 𝒮❤𝒻𝒾𝒶 𝐵𝒾𝑔𝒾𝓃𝒶 (@sofiabigina) on

Στο GNTM θα συμμετείχες;
“Στο GNTM, όχι δεν θα συμμετείχα. Η κύρια απασχόληση μου είναι η λογιστική στο Καζίνο της Ρόδου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα”.

Υπάρχει κάποια εκπομπή πρωινή/βραδινή/τηλεπαιχνίδι, που θα μπορούσες να υποστηρίξεις;
“Ναι, πρωινή εκπομπή θα με ταίριαζε απόλυτα. Έχω πάντα κάτι ενδιαφέρον να πω και όλοι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να κάνω πρωινή εκπομπή!”.

Από το διαδίκτυο σε φλερτάρουν οι θαυμαστές σου;
“Από το διαδίκτυο ναι, με φλερτάρουν, όπως φλερτάρουν όλοι… όλους! Δεν το θεωρώ ως μέσο γνωριμίας, γιατί δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία”.

Πως βλέπεις τα οικονομικά της χώρας μας φέτος; Θα παρουσιάσουν μεγάλη ύφεση;
“Σίγουρα δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σχολιάσω τα οικονομικά της χώρας μας παρόλο που δουλεύω σε λογιστήριο. Αν και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να υποστηρίξεις το γεγονός ότι είναι μια άσχημη οικονομικά περίοδος για την Ελλάδα και όχι μόνο”.