Η Στέλλα Παπαδοπούλου ξέρει να ανεβάζει τον καύσωνα… στα ύψη

Μπαίνοντας στον λογαριασμό της καλλονής, Στέλλας Παπαδοπούλου, νομίζεις ότι πρόκειται για μοντέλο εξωτερικού. Το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους κύκλους της μόδας για αυτό και το GNTM μελλοντικά της ανήκει.
Στο Mediaday μας μιλάει για το πτυχίο νοηματικής που μας εξέπληξε ευχάριστα, τα καλλιστεία που δεν της αρέσουν όπως έχουν διαμορφωθεί και το φλερτ στο διαδίκτυο.

Στέλλα GNTM, θα πήγαινες;
“Κλείνοντας τα 18 μου, επειδή είμαι ακόμη ανήλικη σίγουρα είναι μέσα στις επιλογές μου και τα μελλοντικά μου σχέδια. Θα ήθελα πολύ να πάω και να συμμετάσχω”.

Σε καλλιστεία θα σε απολαύσουμε;
“Τα καλλιστεία ίσως επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έχουν τη λάμψη που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια (προ 10ετιας και πέρα) δεν θα ήταν από τις πρώτες επιλογές μου!”.

☀️

A post shared by 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪 (@papadopoulou__) on

Πτυχίο νοηματικής στο βιογραφικό σου…
“Το πτυχίο νοηματικής μου, δεν πρόκειται για φιλοδοξία ακριβώς. Ξεκίνησα κάποια μαθήματα στην πόλη που μένω! Αρχικά είπα να το δοκιμάσω. Στη πορεία είδα όμως ότι είναι πολύ ενδιαφέρον κι έτσι είπα να το συνεχίσω”.

Βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;
“Ναι, μου αρέσει η τηλεόραση. Εάν είχα ευκαιρία πιστεύω θα τα πήγαινα πολύ καλά. Έχω μάλιστα και το δικό μου κανάλι στο youtube με όνομα Stella Papa https://www.youtube.com/channel/UCy_HBNCTOK6_m1o6eGVbs-g. Είμαι ακόμα μικρή για να υποστηρίξω τη δική μου εκπομπή μόνη σαν κεντρική παρουσιάστρια. Σε ένα πάνελ όμως ή σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι εκπομπής που θα ασχολούνταν με θέματα όπως πχ.(μόδα, αθλητισμός, κλπ) θα ήταν κάτι που θα μου άρεσε και θα το υποστήριζα”.

💣 GIVEAWAY 💣 Κορίτσια μου!!! 🆘 Σε συνεργασία με την @kissah_design σας κάνουμε δώρο το σετ κοσμημάτων που φοράω κι εγώ στη φωτογραφία, το οποίο περιέχει: 2 δαχτυλίδια, ένα βραχιολάκι 🧿 και φυσικά ένα υπέροχο κολιέ, που δε μπορεί να λείπει από καμια μας! Είναι υπέροχα και πραγματικά δεν τα βγάζω από πάνω μου!😅 Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 👇🏼 •Like στη φωτογραφία •Follow @papadopoulou__ και @kissah_design •Tag 2 φίλες σε σχόλιο (Μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θες για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις.) Ο διαγωνισμός λήγει στις 8/07 και η τυχερή θα ανακοινωθεί σε στορυ στο προφίλ μου. Το δώρο θα σταλεί από @kissah_design στη νικήτρια. ❤️ Καλή επιτυχία σε όλες!🤞🏼🤞🏼🤞🏼

A post shared by 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪 (@papadopoulou__) on

Τα τιπς ομορφιάς σου;
“Τα τιπς ομορφιάς μου, η και γενικότερα αυτά που πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει, είναι ένας καλός καθαρισμός μετά από καθε make-up διότι το χρειαζεται το δέρμα, μια καλη ενυδατική και φυσικά αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για να προστατεύουμε απο σημάδια, πανάδες κλπ”.

🧿

A post shared by 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪 (@papadopoulou__) on

Σε φλερτάρουν στο διαδίκτυο;
“Το διαδικτυακό φλερτ στις μέρες μας και γενικά στη γενιά τη δική μου, νιώθω ότι απο τη μία ειναι καλό διότι ψάχνεις 5 πράγματα παραπάνω για τον άλλον που παλιότερα δε θα μπορούσες να «μάθεις» από ένα προφίλ στο Instagram, από την άλλη έχει χαθεί η μαγεία σε σχέση με όλα αυτά που ακούμε απο τους γονείς- παππούδες μας ιστορίες τους κλπ. Και δεν υπάρχει τόσο η επικοινωνία από  κοντά με τον άλλον γιατί «φοβάται» να έρθει να σε γνωρίσει από κοντά ή γιατί πολυ απλά ξέρει ότι αργότερα θα ψάξει και θα σε βρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Υπάρχουν και οι κίνδυνοι επίσης. Γι’ αυτό πάντα με προσοχή στο διαδίκτυο”.