Τζούλια Νόβα: «Υπήρχαν εντάσεις στον Τροχό της Τύχης»

«Ήμουν ένα μικρό παιδάκι που και να του φώναζες, έσκυβα το κεφάλι μου» ομολογεί η Τζούλια Νόβα για τη συνεργασία στον «Τροχό της Τύχης».

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Τζούλια Νόβα στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και την κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, η εκθαμβωτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική της απουσία όσο στην προσωπική της ζωή αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον «Τροχό της τύχης».

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Τζούλια Νόβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση και από τον χειμώνα έχω σκεφτεί γενικά ότι θα είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Πλέον την μικρούλα μου αισθάνομαι ότι μπορώ να την αφήσω λίγο στην πεθερά μου για να την κρατήσει ή στη μαμά μου ή στον άνδρα μου».

«Θα έκανες δεύτερο παιδί;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής με την Τζούλια Νόβα να είναι κάθετα αρνητική. «Όχι, μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Ο σύζυγος μου θέλει ένα δεύτερο παιδί, του αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά αλλά συνήθως το πιο πολύ βάρος πέφτει σε εμάς τις γυναίκες. Οπότε η ουσία είναι εμείς (σ.σ. οι γυναίκες) πως αισθανόμαστε».

«Εγώ τότε στον «Τροχό της Τύχης» ήμουν ένα μικρό παιδάκι το οποίο και να του φώναζες, έσκυβα το κεφάλι μου. Ψυχολογικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Επειδή όταν είσαι έτσι, οι άνθρωποι δεν σε βλέπουν σαν ένα καλό παιδί αλλά βλέπουν απλώς ένα άτομο το οποίο μπορούν κατά κάποιο τρόπο να το εκμεταλλευτούν ή να ξεσπάσουν τα νεύρα πάνω του. Γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν κάποια ανταπόκριση, κάποια άμυνα» εξηγεί, παράλληλα, η Τζούλια Νόβα στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«Ποτέ δεν μίλησα και δεν είπα ότι είχα περάσει μόνο άσχημα στον Τροχό της Τύχης. Απλώς είχα πει ότι ναι, υπήρχαν και κάποιες εντάσεις για ένα Α χρονικό διάστημα για τις οποίες σίγουρα έφταιγα και γω. Έφταιγα επειδή έπρεπε να ήμουν πολύ πιο δυναμική και να μην άφηνα κάποιους ανθρώπους να ανέβουν πάνω στον σβέρκο μου. Έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο άμεσα και δεν το έκανα. Την πρώτη μου αντίδραση την έκανα μετά από τρία χρόνια, είχα ανεχτεί πάρα πολλά. Απλώς κάποια στιγμή έκανα ένα μπαμ».