MediaDay

Η υπερπαραγωγή… Παππά, και το “ναι” στον Κοκκλώνη

Από τις σταθερές αξίες του θεάματος, η πάντα εντυπωσιακή Χριστίνα Παππά, ξεχώρισε στο νέο σόου του Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκκλώνη, το ”Just2ofus”.

Στο Mediaday μιλάει αποκλειστικά για τα επιτυχημένα εστιατόρια της, αν παρακολουθεί Masterchef, την επίδοση της στο σόου των celebrities και το “ναι” που είπε αυθόρμητα και αμέσως στον πολύ καλό της φίλο, Νίκο Κοκκλώνη.

Χριστίνα, σε γνωρίσαμε σαν μια εξαιρετική ηθοποιό. Ποιά ήταν η πρώτη σου δουλειά; Μίλησε μας για εκείνα τα ωραία χρόνια της τηλεόρασης;
“Με γυρνάτε πολλά χρόνια πίσω. Στο MEGA ήταν σίγουρα στο “Άφρικα” ή στην «Αγάπη της Γάτας”. Έκτοτε ήμουν με αποκλειστικό συμβόλαιο στον ANT1, στις ταινίες του Νίκου Φώσκολου. Με λίγους, πολύ καλούς ηθοποιούς, όχι σαν σήμερα. Πολύ όμορφα χρόνια, καλές παραγωγές”.

Ήσουν και είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Προτάσεις είχες να ασχοληθείς τότε με τα καλλιστεία;
“Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το μόντελιγκ, τα καλλιστεία και όλα αυτά. Πιο μικρή ήμουν τόσο ντροπαλή σαν προσωπικότητα… Ποτέ δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τέτοιες ιδέες. Η υποκριτική ήταν η μεγάλη μου αγάπη ανέκαθεν, να εκφράζω το συναίσθημα και την αλήθεια μου».

Με το πέρας του χρόνου έγινες επιχειρηματίας στα τα πιο “in” εστιατόρια. Πως σου δημιουργήθηκε η ιδέα;
“Ούτε που το κατάλαβα πως ασχολήθηκα. Βασικά ο γιος μου, ο Δημήτρης, μαζί με τον πρώην σύζυγο μου, Κλαούντιο, άνοιξαν το πρώτο μαγαζί και έτσι ξεκίνησαν όλα.Αν και το παιδί μου έχει σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό. Τον κέρδισε ο χώρος της εστίασης κι εγώ αφοσιώθηκα δίπλα στον γιό μου. Τον στήριξα και το αγαπήσαμε όλοι οικογενειακώς”.

Ποιά η σχέση σου με την κουζίνα; Αν ανήκεις και εσύ στους “followers” του Masterchef;
“Πάντα αγαπούσα την μαγειρική και είχα τέλεια σχέση με την κουζίνα. Δεν προήλθε εξαιτίας των εστιατορίων. Ανέκαθεν παρακολουθούσα εκπομπές μαγειρικής. Σίγουρα λίγο περισσότερο τώρα. Θυμάμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Κύπρο που ήμουν καλεσμένη και γνώρισα έναν Ιάπωνα chef της μεγάλης γαστρονομίας, έμαθα τόσα πράγματα. Χαιρόμουν σαν μικρό παιδί. Η μαγειρική υπάρχει έντονα μέσα μου και εννοείται ότι βλέπω Masterchef».

Φέτος θα έχουμε την χαρά να σε βλέπουμε στο just2ofus. Πήρε χρόνο να πεις το ναι στον Νίκο τον Κοκκλώνη;
“Όχι.Με τον Νίκο το συζητήσαμε και αμέσως είπα το ναι.Δεν είμαι τραγουδίστρια, αλλά ήθελα να προσφέρω χαρά και εγώ στον κόσμο σε ένα ψυχαγωγικό σόου που θα ευχαριστηθεί από το σπίτι του ο τηλεθεατής. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του σόου, πόσο μάλλον όταν τα έσοδα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Μπαίνει κάποιος, είτε είναι μοντέλο, είτε είναι ηθοποιός, με κάποιον τραγουδιστή για να προσφέρουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα στον κόσμο. Και να φύγω στο δεύτερο live το έζησα, είναι πολύ όμορφη εμπειρία”.

Σε φοβίζει κάποιος κριτής περισσότερo;
“Όχι δε με φοβίζει γιατί είναι ένα διασκεδαστικό σόου όπως σας είπα. Προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο performance. Βάζω τα δυνατά μου για μία καλή παρουσία. Σίγουρα τρέφω μία μεγαλύτερη εκτίμηση στον κύριο Φασουλή, αλλά και οι υπόλοιποι κριτές, Βανδή, Μπακοδήμου, Σταυροπούλου, είμαστε άνθρωποι του χώρου και υπάρχει αμοιβαία αγάπη στο αντικείμενο του καθενός”.

Ποιά είναι τα τιπς ομορφιάς σου και δείχνεις πάντα τόσο εκθαμβωτική;
“Δεν υπάρχουν τιπς. Η καλοσύνη και η ευγένεια που πηγάζει η ψυχή μας είναι το καλύτερο καλλυντικό. Το χαμόγελο μας είναι αυτό που εκπέμπει την γοητεία μας”.