Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Με λευκά μαλλιά και μούσια, ο λαϊκός τραγουδιστής πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους υπόλοιπους θαμώνες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ώστε ν’ αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Επειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας την οικογένεια και τους φίλους του δίπλα του. Παράλληλα, ακύρωσε, λόγω της σοβαρής περιπέτειάς του, τη συνεργασία του με την Πάολα στο Fever και με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Ο τραγουδιστής είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του, τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.