Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying»

Για τον ρατσισμό και το bullying που βίωσε στην παιδική του ηλικία, το έργο του στo Ευρωκοινοβούλιο αλλά και το δέσιμο με τη μητέρα του μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν υπάρχει αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Όλα αυτά έρχονται για να προκαλέσουν μία αναμέτρηση και θέλουν να πουν ότι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν αυτά που κάνω. Όλα αυτά με αφήνουν όμως αδιάφορο. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός» ανέφερε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

Δες μέσα σε 1′ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στην πρότασή του να φέρει στην Ευρωβουλή το πανευρωπαϊκό συνέδριο δυσλεξίας. Σε συνέχεια των δηλώσεών του και μιλώντας για το έργο του στην Ευρωβουλή είπε: «Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο Σπύρος».

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε επίσης για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα του και για τη σχέση του με την Εκκλησία: «Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» και έκανε λόγο για τη συνεργασία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκη, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».