Άννα Βίσση: Γιατί δε θα συνεργαστεί με Δέσποινα Βανδή

Eδώ και αρκετούς μήνες, υπήρχαν διάφορες φήμες που ήθελαν την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, μετά την ιστορική τους συνάντηση στη σκηνή του J2US, να συνεργάζονται σε γνωστή αθηναϊκή πίστα μαζί με τον Τριαντάφυλλο, το φετινό χειμώνα. Το ντουέτο τους στο τηλεοπτικό σόου του OPEN καθήλωσε τους τηλεθεατές και η συνύπαρξή τους αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη μουσική, αλλά και τηλεοπτική έκπληξη.

Δυστυχώς, όμως, η πανδημία αλλάζει τα σχέδια των δύο καλλιτεχνών. Η Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1, ξεκαθάρισε πως δεδομένης της συνθήκης με την πορεία της πανδημίας να κρατιέται σε υψηλό επίπεδο και τα κρούσματα ν’ αυξάνονται, δεν θα εμφανιστεί στο «Hotel Ερμου», αλλά ούτε θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή, όπως είχε γραφτεί.

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400 – 450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε και θα περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή» είπε, αρχικά, η Άννα Βίσση.

Και συνέχισε: «Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;»