Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες»

ίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής «Σου Κου Family», η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές στην ζωή της και ξεκίνησε από τα μαλλιά της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου, έρχεται η ζωή και σου κάνει γι’ αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό, αλλά είναι τόσο σπουδαίο. Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ! Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα, χωράει όσα του ρίξεις. Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις» έγραψε, αρχικά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε. Του έχω πετάξει πολύ πράγμα, αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος. Με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο. Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες, μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν. Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.

Μη φοβάσαι τίποτα. Μην στέκεσαι σε καμία κριτική. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζει τη ζωή που θέλουν άλλοι για σένα. Η ευτυχία είναι σου αρκεί να της δώσεις τον χώρο».