Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα το ξεκίνησε για πλάκα με τον Κατσαούνη, όμως τελικά όντως τον ερωτεύτηκε

Συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Ευμορφιάδη σχετικά με την εμπειρία της στο Survivor.

Η αθλήτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο ειδύλλιο Κατσαούνη-Μυριέλλας.

Αρχικά, η ίδια δήλωσε για τα ξεσπάσματα που είχε κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μπορούσα με τίποτα να διαχειριστώ την ήττα, θύμωνα πάρα πολύ, όμως δεν το κουβαλούσα αυτό στην καλύβα μετά. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που ψυχολογικά σε διαλύει. Όταν λέω σε διαλύει, το εννοώ, σε διαλύει. Πολλές φορές μου έκανε εντύπωση που ήμουν τόσο ήρεμη, δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε: «Η Μυριέλλα το ξεκίνησε για πλάκα στην αρχή, όμως εν τέλει της άρεσε και εμένα μου είπε ότι όντως τον ερωτεύτηκε στην πορεία. Έκατσε και μου είπε κάποια πράγματα για τη ζωή της και εξήγησε ότι όντως τον ερωτεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο, ασχέτως αν μετά, είδε κάποια πράγματα που δεν της άρεσαν. Στην αρχή, ό,τι κι αν της έκανε αυτός ο άνθρωπος, τον δικαιολογούσε. Λογικό, όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται. Όταν όμως, είδε ότι δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα και ο Λάμπρος κι η Ναυσικά άρχισαν να τη συμβουλεύουν, άλλαξε. Εγώ ήξερα για τη σχέση της με τον John, πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ο Κατσαούνης, όμως, πληγώθηκε πολύ με αυτή την κατάσταση. Εισέπραξε ότι η Μυριέλλα παίζει μαζί του».