Χαϊκαλής για τις παρενοχλήσεις: «Τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο»

Για τον καταιγισμό των καταγγελιών, που έχουν να κάνουν με σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου τοποθετήθηκε με δηλώσεις του ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.
Στο Mega μίλησε το πρωί της Τετάρτης (3/2) ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στις καταγγελίες, οι οποίες έχουν δει το τελευταίο χρονικό διάστημα το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τον χώρο του θεάτρου.

«Τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο από ονόματα παλαιότερων φουρνιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του υποστήριξε: «Πάντα υπήρχε μια καταπίεση και σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όπως πάντα, έτσι και τώρα κυριαρχεί ο φόβος του στιγματισμού», για να συμπληρώσει στην συνέχεια: «Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας» είπε χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο» είπε στην συνέχεια της τοποθέτησης του.

Σ’ότι έχει να κάνει με τέτοιες συμπεριφορές αποκάλυψε ότι ήταν γνωστές και ότι κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα, ακούγοντας τις καταγγελίες: «Θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της μετάνοιας και της συγγνώμης» επεσήμανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως έχει υπάρξει μάρτυρας ανάλογων συμπεριφορών, μην μπορώντας ωστόσο να μιλήσει εξ ονόματος άλλων ανθρώπων, ενώ αυτό που επεσήμανε ήταν πως από εδώ και πέρα τα θύματα θα πρέπει να μιλάνε και να μην φοβούνται.