Χριστίνα Μπόμπα: Διαψεύδει πως είναι έγκυος

Πριν λίγο καιρό πέρασαν μια δύσκολη δοκιμασία όταν προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό και τώρα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι και πάλι στο προσκήνιο. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που μετά από ένα σχόλιο του καλού τους φίλου Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram (και σε ένα post του Σάκη Τανιμανίδη) μπαίνει και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς από χθες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως η Χριστίνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όλα ξεκίνησαν, με ένα σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης με το νέο του look. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε στην ανάρτηση του παρουσιαστή πως τόλμησε να κουρευτεί έτσι επειδή είναι παντρεμένος και… περιμένει παιδί.

Αμέσως, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη άρχισαν να σχολιάζουν το θέμα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσπαθεί να το σώσει λέγοντας πως είναι φυσικό όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται να κάνει κάποια στιγμή και ένα παιδί. Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγαν να δώσουν απάντηση στο εν λόγω comment. «Φίλε εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς. Είσαι παντρεμένος, περιμένεις και παιδί. Εγώ είμαι μόνος με μούσια και μαλλιά», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό», Βένια Καραγιάννη, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και εκείνος εξήγησε ότι έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο επειδή η φυσική εξέλιξη ενός γάμου είναι η απόκτηση ενός παιδιού.

Μάλιστα, και η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε η ίδια τα δημοσιεύματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.