«Δεν θα συμμετείχα σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος στο σπίτι»

H Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την ανάρτηση που έκανε στο Facebook εναντίον της Πολιτικής Προστασίας και δήλωσε ότι αν της το ζητούσαν δε θα έκανε σποτ.

«Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Το πολύ άσχημο είναι που σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία. Πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο. Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό» πρόσθεσε.